Rezultati pretrage

Naziv firmeGradDjelatnostOpis djelatnosti
BRENTSanski MostAuto kućeBrent d.o.o. je privatno preduzece čija je osnovna djelatnost pružanje rent a car usluga.
MENADŽER KOMPANIJABanja LukaMediji i izdavaštvo 
PROVIS GRAPHICVisokoMarketing i izdavaštvoProvis d.o.o. je preduzeće specijalizovano za oblast vizuelnih komunikacija i pružanje kompletne grafičke usluge, od savremenog dizajna do finalizacije proizvoda i njihove isporuke. Uz vrhunsku svjetsku opremu i mlad i kreativan tim, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahtjeve vezane za izradu grafičke prezentacije vašeg biznisa, od idejnog rješenja do realizacije.
COOPER ŠPEDBanja LukaTurizam i transportRent a car, transport robe, prevoz automobila, šlep služba
BUDGET RENT A CARSarajevoAuto kućeBudget kombinuje snagu jedne od najvećih svetskih marki za iznajmljivanje vozila sa detaljnim poznavanjem lokalnih prilika, fleksibilnošću i odličnim cijenama za potrebne usluge. naša globalna mreža sada uključuje više od 3 400 poslovnica, koje rade sa širokim spektrom automobila, kamiona i kombija u 128 zemalja.
MARGETIĆBrčkoGume i vulkanizeriOvlašteni distributer guma iz grupe michelin(michelin,kleber,tigar,kormoran)i grupe bridgestone(bridgestone,firestone i deyton)
AUTOPREVOZNIK ĐERIĆ MILANHan PijesakTurizam i transportTransport robe u drumskom saobraćaju. Autoprevoznička djelatnost i međunarodna i unutrašnja špedicija.
AUTOPREVOZNIK NINKOVIĆ MILANHan PijesakTurizam i transportTransport robe u drumskom saobraćaju. Autoprevoznička djelatnost kamionima.
INFO - KODSarajevoInformatika i elektronikaOprema za automatsku identifikaciju proizvoda
AUTO SERVIS ''DMV''DerventaAuto servisiAuto servis "DMV" vrši sve uskluge vezane za Vaš automobil. Od auto mehanike, auto limarije, auto lakirnice, 3D optike trapa(dijagnostika) do prodaje auto dijelova te prodaje i pravljenja auto boja! za vise informacija kontaktirajte nas, vaš auto servis "DMV"
ROYAL AUTO BihaćAuto kućePrimarna djelatnost firme Royal Auto doo je rent a car. Pored iznajmljivanja vozila takodjer nudi komisionu prodaju, uvoz, prodaju i otkup motornih vozila svih vrsta.
ADVOKATSKA KANCELARIJA JELENE GRULOVICBanja LukaAdvokati i finansijePravne i savjetodavne usluge iz imovinskog, porodicnog, privrednog i autorskog prava, sve usluge vezane za nekretnine.
PETROL AG ZENICAZenicaAuto-motoAUTOSERVIS P.A.G. (PETROL AG) AUTOSERVIS - dobro opremljen za različite usluge: - AUTOMEHANIČARSKE USLUGE, - AUTOLIMARSKE USLUGE, - LAKIRERSKE USLUGE, - VULKANIZER, - HIDROGRAFIKA, - AUSPUH SERVIS, - DIJAGNOSTIKA, - REPARACIJA FAROVA,VIZIRA itd., - UGRADNJA BLOKADE MJENJAČA, BENZINSKA PUMPA SA SVIM SADRŽAJIMA: - KVALITETNO GORIVO-POVOLJNE CIJENE, - AUTO-PLIN LPG-najniže cijene u gradu, - PLIN ZA DOMAĆINSTVO- najniže cijene
"TRGOSIROVINA" D.O.O. SARAJEVOSarajevoOstaloPreduzeće "Trgosirovina" d.o.o. Sarajevo se bavi otkupom metalnih i nemetalnih otpadaka, reciklažom istih, te proizvodnjom sekundarnih sirovina, koji se prodaju na domaćem i inostranom tržištu. Imamo i livnicu za obojenih metala i sredstava za desoksidaciju na bazu aluminiji, čija je kapacitet oko 1500t7 godišnji. Prodajemo i polovni auto djelovi.
ŠLEP SLUŽBA GORANBanja LukaTransport ljudi i robeVršimo prevoz automobila, poljoprivredne mehanizacije i ostalih roba u zemlji i inostranstvu
AUTO-TAXI DJUZELOVICTrebinjeTurizam i transportPrevoz putnika u BiH i sire po zahtjevu klijenata sa vozilima mladje generacije.
AUTO ŠKOLA SVJETLOSNI ZNACI TREBINJETrebinjeAuto-motoAuto škola u Trebinju.Vl.: Dragan Butulija
U PONUDI JE I KONDICIONA VOŽNJA.TrebinjeAuto-motoSvjetlosni znaci, auto škola u Trebinju će Vam pružiti sve mogućnosti i komfor da vozite i učite vožnju u bezbjednim i kvalitetnim automobilima, uz konstantnu pažnju i savjete instruktora. Imate mogućnost izbora, vozila i termina obuke. U ponudi je i kondiciona vožnja. Vlasnik: Dragan Butulija
EA COMMERCE D.O.O.TuzlaAuto servisipopravka i održavanje motornih vozila, prodaja dijelova i auto guma, vulkanizerske usluge i usluge autopraone .
MALIJOSMostarGrađevinarstvoMALIJOS d.o.o. Mostar – Društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge u građevinarstvu – Djelatnost: proizvodnja PVC i aluminijske bravarije, staklene fasade, garažna vrata, automatska senzorska vrata, ograde, crna bravarija, čelične konstrukcije i građevinski radovi.
AUTOSRVISNORABanja LukaAuto-motoPopravka i održavanje motornih vozila.
CARWASH BULBULTuzlaGume i vulkanizeriAuto praona i vulkanizer
AUTOELEKTRIKA JOVANOVICSrebrenicaAuto-motoZTR "Jovanovic" se bavi remontovanjem elektropokretaca, alternatora i elektromotora, kao i distribucijom novih elektro delova. U ponudi se mogu naći svi delovi autoelektrike za putnički i teretni program, novi i remontovani.
AUTOSERVIS VEKTORSarajevoAuto-motoAutoservis i prodaja auto dijelova
AUTO SERVIS VEKTORSarajevoAdvokati i finansijeAutoservis i prodaja autodijelova
TRAZIM POSAOPrijedorOpšte informacijeprivatno radim auto mehanicarske poslove
ANTENAL LaktašiElektronikaVeleprodaja antena,koaks. kablova,mrežnih kablova,sistemi za video nadzor,auto kozmetika...
SERVISER BIJELE TEHNIKEBanja LukaBijela tehnikaSERVIS NEŠO - 065/528-510 OPRAVKA SVIH TIPOVA: -veš mašina, sušilica, -frižidera i zamrzivača -mašina za suđe, -el.šporeta, -vitrina, komora i ledomata, -punjenje i ugradnja klima, -ugradnja automatskih osigurača, -kvarovi na el. instalacijama. DOLAZAK I PREGLED BESPLATAN. GARANCIJA NA RAD I DIJELOVE
INTERGAJ BIJELJINABijeljinaAuto-motoProdaja vozila - CITROEN
CONNECT - TRŽIŠNE KOMUNIKACIJEMostarMarketing i izdavaštvoGrafičji i Web dizajn, Internet oglašavanje, Dizajn Logotipa, Kataloga, Brošura...
AUTO KING Banja LukaAuto kućePreduzece za trgovinu,posredovanje i pruzanje usluga
LARISBratunacAuto dijeloviAuto dijelovi,vukalnizer,perionica,auto servis.
AUTOSIGNUMGrudeAuto-motoPoduzeće Autosignum d.o.o. je ovlašteni zastupnik za prodaju komercijalnih vozila svjetski renomiranih proizvođača Iveco S.p.A. i Astra S.p.A. U našoj ponudi su zastupljene sve verzije unutar i izvan cestovnog prometa ( dostavna vozila furgoni , šasije sa svim vrstama nadogradnji , izvan cestovni kamioni , dumperi za rudnike , kamenolome ... Ponuda u spektru od 3,0 t. do 103 t. ukupne mase )
VUKO PROMGornji Vakuf - UskopljeHoteli i moteliautobusna stanica-kolodvor,hotel,restoran,kafe...
ELDON GRUPABanja LukaProizvodnjaLivenje aluminijuma i bronze Oprema za reciklazu plastike-mlinovi,mikseri,prese Brizganje plastike Oprema za livnice-peci,mesalice,peskare Alarmni uredjaji-sirene,trube,javljaci Rasveta-svetiljke,stubovi,konzole,fluo drzaci Elektrooprema-trafo stanice,ormani,ventilatori Rezervni delovi za elektro motore i pumpe Izrada alata-modela Masinska obrada Klimatizacija Oprema za gasovod Auto delovi Bravarske stege Instrumental limovi-plocice Alatni i garderobni ormani Okov Podmetaci-kajle za pvc i al stolariju Sanitarna kolica +381-26-322-394 +381-63-70-777-92
AUTODIJELOVIDerventaAuto-motoTRGOVINA AUTODIJELOVIMA VW-OPEL-MERCEDES-FORD
ARVBanja LukaAuto dijeloviVeleprodaja autodijelova, Kyb, Ferodo, Vandervell, Moog, Trv, Airtex, Nural, Glyco, Federal Mogul, Goetze...
F1SarajevoAuto-motoAUTOSERVIS,AUTODIJELOVI,AUTOGUME,TUNING OPREMA,REGISTRACIJA VOZILA,AUTOSIGURNOSNI SISTEMI
BRAVARIJA PERENČEVIĆLaktašiMetalnaInox bravarija, Kovana bravarija, Crna bravarija, Čelične konstrukcije, Enterijeri, Eksterijeri, Urbana oprema
ELECTRONBusovačaTrgovine - distribucija - servisviklovanje el mptora,prodaja,servis el aparata,inatalacije,ventilacioni sistemi,vodene pumpe.
AUTO KUĆA "TRAVNIK" D.O.O.TravnikAuto kućeOvlašteni serviser i prodavač Ford auta. Tehnički pregled i servis svih motornih vozila.
AP MACAN DRAGOIstočno SarajevoTurizam i transportPrevoz robe u druskom saobracaju sa vozilima od 1,5 - 24 tone.
AUTOSALON AGENCIJA 2008KakanjAuto kućeProdaja i servis automobila Great Wall
AUTO SERVIS VELEDARMostarAuto servisiopravka svih vrsta automobila,bosch pumpi,dizni kao i kod novijih automobila...,kompjuterska dijagnostika
F1BugojnoAuto-motoAuto Djelovi
BH - SERVISMaglajGrijanje i klimatizacijaInstalacija centralnog grijanja, servisiranje i popravak svih vrsta plamenika kotlova, regulacija, automatika....Popravljanje rashladne tehnike, firižideri, zamzivači, klima uredjaji...i još mnogo toga....
ZASTAVABijeljinaAuto školeAuto škola, obuka kandidata B i C1 kategorija
INTERSIK PROFESIONALDobojVeleprodajaVeleprodaja bertoni bebi opreme , igracaka i kozmetike.
CAFFE-MATICKiseljakOstaloUVOZ,PRODAJA,SERVIS AUTOMATA ZA TOPLE,HLADNE I SNACK NAPITKE,SIROVINE I REZERVNI DIJELOVI
BRČKO GAS OSIGURANJE PODRUŽNICA U TESLIĆUTeslićOsiguranjeSve vrste osiguranja imovine, lica i auto-odgovornosti
YASSA D.O.O.SarajevoInformatika i elektronikaProjektaovanje elektro instalacija (jaka i slaba struja). Parking sistemi. Rampe. Motori za klizne i krilne kapije. Automatika za garažna vrata. Video nadzor. Kontrola pristupa. Evidencija radnog vremena.
AUTOŠKOLA TOPIĆ JAJCEJajceAuto školeOsposobljavanje kandidata za vozače svih kategorija i potkategorija.
SEMAFORBijeljinaAuto školeusluge obuke voznje za kategorije A,B i C
ADVOKATSKA FIRMA "SAJIĆ"Banja LukaAdvokati i finansije1.privredni sporovi 2.upravni postupci 3.parnični postupak 4.radno pravo 5.prekršaji 6.registracija preduzeća i odnosi među akcionarima i suvlasnicima 7.registracija stranih ulaganja 8.porodično i nasljedno pravo 9.promet nekretnina 10.stečaj i likvidacija preduzeća 11.vanparnični postupci 12.due diligence preduzeća i nekretnina 13.poljoprivreda i šumarstvo 14.građevinarstvo 15.ugovori, razni 16.zaštita životne sredine 17.pomoć u pristupu fondovima 18.zdravstvo 19.radne i boravišne dozvole 20.autorsko i proizvođačko pravo 21.registracija udruženja građana 22.pravo iz oblasti osiguranja 23.banke i bankarsko pravo 24.denacionalizacija i restitucija imovine 25.turizam i ugostiteljstvo 26.ugovor o stalnom pružanju advokatskih usluga (retainer agreement) 27.ugovor o pružanju advokatskih usluga u naplati potraživanja 28.porezi i carine 29.berze 30.katastar i zemljišne knjige 31.iskorištavanje prirodnih bogatstava i koncesije 32.gubitak i sticanje državljanstva 33.telekomunikacije
GRANDE AUTO DOODerventaAuto-motoAuto plac, promet nekretnina
MEGA BHBanja LukaAuto-motoProdaja auto lakova debeer i silco, devillbis sprice,rupes alati, komore za lakiranje. Filteri donaldson, dijelovi za daewoo građevinske mašine, teakuchi mini bageri.
KAJZERBrčkoAuto dijeloviProdaja i ugradnja auto stakala za teretna i putnička vozila
AUTOCOMERCBihaćAuto kuće- ovlasteni distributer i serviser hyundai vozila za usk. - uvoz rabljenih vozila iz inostranstva (garancija 12 mjeseci) -tehnicki pregled vozila -rent-a-car -servis
AUTOSERVIS "IVIĆ"PosušjeAuto servisiautoservisna radnja
MILJKOVICBanja LukaGrađevinarstvoNiskogradnja i izgradnja infrastrukture, transport rasutih tereta automobila tečnih goriva, trgovina naftom i naftnim derivatima.
AUTO ŠKOLA HASIĆMostarAuto škole
HT RENT-A-CARZenicaTurizam i transportNajam vozila, najam automobila, najam limuzine, najam svadbene limuzine, najam skutera
AUTO KUĆA TALIĆBanja LukaAuto-motoProdaja vozila novih i rabljeni, rent-a-car, servis
DND JELIĆ PrnjavorAuto dijeloviProdaja svih vrsta putničkih i teretnih dijelova, ulja, filtera i guma za sva vozila,
GEOKOMSarajevoGrađevinarstvoAutorizovani distributer Leica-Geosystems,
GOLF-AUDI R&STrebinjeAuto-motoProdaja auto dijelova i opreme,
M-TEC ELECTRONICSČelinacInformatika i elektronikaProjektovanje,montaža i održavanje sistema slabe struje
ALUSHIZenicaAuto-motoprodaja novih vozila djipova
AUTOSERVIS VIDOVIĆBanja LukaAuto servisiOvlašćeni serviser i trgovac za VOLKSWAGEN
JUR PROMLjubuškiAuto dijeloviDistribucija auto dijelova za putnički i teretni program.
B.M.M.ZenicaAuto-motoProdaja autodijelova
AUTOCENTAR BH SARAJEVO PODRUŽNICA ZENICAZenicaAuto-moto 
ROLO - MAXVelika KladušaProizvodnjaProizvodnja, montaža i servis sekcijskih, automatskih, garažnih i industrijskih vrata, roletni, žaluzina i trakastih zavjesa
INTER AUTOTuzlaAuto-motoRent - a - car
BOSMANSarajevoGrađevinarstvoNiskogradnja, saobraćajni objekti, izgradnja i održavanje, trgovina autodijelovima, trgovina građevinskim mašinama i opremom
AUTO ANAGrudeAuto-motoDruštvo za trgovinu i usluge, ovlašteni zastupnik ulja i maziva, INA ZAGREB, INA MUNJA ZAGREB
STANDOX S.Z.RDoboj IstokAuto-motoAuto limarija, lakirnica, vučna služba
AUTOPREVOZNIĆKA RADNJABrčkoTransport ljudi i robe
FENIKS AUTOPrnjavorAuto dijeloviRezervni dijelovi za kamione, autobuse, građevinsku i poljoprivrednu mehanizaciju
RTM EUROPA MARKTLaktašiFrizerski saloniGrađevinski alati, auto oprema, auto kozmetika, kamen-mermer, keramičke pločice
GAVRIĆ KOMERCIstočno SarajevoAuto-motoVeleprodaja i maloprodaja boja, lakova, fasada, autodijelova, autogume, akumulatori, obloge za kočione sisteme, prodaja vozila ZASTAVA i LADA, servis, mješalice za toniranje autoreparativnih boja
GRANDE AUTODerventaProizvodnjaProizvodnja, promet i usluge
AUTO SERVIS BRACODerventaAuto servisiKompjuterska dijagnostika svih motornih vozila
RAMIĆPrnjavorAluminijumska stolarijaAluminijska bravarija, PVC stolarija, sekciona vrata, građevinska limarija, vrata sa automatskim upravljanjem, sve vrste stakla
MIPEX AUTO RSBanja LukaAuto-moto 
AUTO SERVIS PUZAVACPrijedorAuto servisiTehnički pregled vozila, licenca AVC, auto servis, lasersko centriranje trapa, vulkanizer putničkih i teretnih vozila, prodavnica rezervnih djelova, kafe bar i auto praonica
KAJZERBrčkoAuto-motoServis i ugradnja automobilskih stakala
AUTOŠKOLA BRKIĆBrčkoAuto školeČlan asocijacije autoškola BiH
AUTO - MERTZBrčkoAuto-moto 
AUTO MOTO DRUŠTVO VLASENICAVlasenicaAuto-moto 
AUTOŠKOLA SIRENATeslićAuto škole 
BOBAR AUTOSEMBERIJA BIJELJINA - TEHNIĆKI PREGLED ISTOĆNO SARAJEVOIstočno SarajevoAuto-moto
AUTO SERVIS IGMANIstočno SarajevoAuto servisi 
BOBAR AUTOSEMBERIJA BIJELJINA - TEHNIĆKI PREGLED LONĆARDonji ŽabarAuto-moto 
BOBAR AUTOSEMBERIJA BIJELJINA-TEHNIĆKI PREGLED LJUBOGOŠTAPaleAuto-moto 
BELIPaleTransport ljudi i robeAutoprevoznik teretni promet
AUTO ŠKOLA SEMAFORModričaAuto škole 
AUTO ŠKOLA PINKModričaAuto škole 
AUTO MOTO DRUŠTVOMilićiAuto-moto
VRHOVAC COLaktašiAuto-motoAutodjelovi, trgovina na veliko i malo

Pretraga poslovnog imenika

Naziv preduzeća:
Djelatnost:
Grad u kome tražite:
Opis djelatnosti ili proizvoda: